Alkupistevalinnan tulokset 2016

 

DI-hakukohteiden alkupistevalinnan tulokset on nyt viety Opintopolkuun, missä tulokset ovat niiden hakijoiden nähtävillä, joilla ei ole Opintopolussa ylempiä hakutoiveita. Valitettavasti Oulun yliopiston ympäristötekniikan hakukohde ei ollut siirtynyt sijoitteluun, mutta tämänkin hakukohteen osalta tiedot löytyvät Oma Opintopolku –palvelusta lauantaisen (28.5.) sijoittelun jälkeen. 

1.7. lähetettävässä tuloskirjeessä näkyy hakijan alkupisteet, joihin on suomalaisen ylippilastutkinnon suorittaneilla lisätty pitkän matematiikan yo-kokeen pistemäärä (tasapistetilanteissa ratkaiseva). Esimerkiksi, jos hakijalla näkyy pisteet 22.45 tarkoittaa tama sitä, että hakijan alkupisteet ovat olleet 22 ja hänen matematiikan yo-kokeen pisteet ovat olleet 45, jos hakijalla näkyy pisteet 20.5 tarkoittaa tämä sitä, että hakijan alkupisteet ovat olleet 20 ja hänen matematiikan yo-kokeen pisteet ovat olleet 50.

Kaikille alkupisteiden perusteella hyväksyttävissä oleville lähtee tänään myös uusi kirje, josta oikeat tiedot löytyvät. 27.5. päivätty kirje korvaa tuon aiemman 25.5. päivätyn virheellisiä tietoja sisältävän kirjeen.

Pahoittelemme suuresti tapahtunutta!